Mètode d'anàlisi sensorial per al control de qualitat de l'ensaïmada de Mallorca

El grup d'investigació d'Enginyeria d'Aliments del Departament de Química de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i de membres de l'Associació pel Foment del Aliments de les Illes Balears (AFAIB) i el Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Ensaïmada de Mallorca (CRIGP) han desenvolupat un mètode d'anàlisi sensorial per al control de qualitat de l'ensaïmada de Mallorca. Aquest mètode ha estat implementat perquè en faci un ús corrent el jurat de tast del CRIGP Ensaïmada de Mallorca, que ja l'ha fet servir de forma habitual en els controls de qualitat sensorial del producte. El projecte ha estat dirigit per la Dra. Susana Simal. Més informació

Data de l'esdeveniment: 21/10/2006

Data de publicació: Fri Dec 13 19:26:00 CET 2013